worldkissday-2014

WORLD KISS DAY NEDERLAND 2014

Een kus kan dienen als uiting van liefde, passie, affectie, respect, vriendschap, een begroeting of geluk toewensen. Door middel van een kus deel je liefde met jouw partner, familieleden, vrienden, huisdieren en zelfs voorwerpen. (wij spreken dus niet alleen over een kus op de mond, maar over een kus in het algemeen).

Tegenwoordig worden via diverse chat applicaties, zoals Whatsapp en PING, email en social media vele digitale kussen verstuurd. Staat men wel stil bij wat een kus in deze tijd nog betekent, of is het allemaal routine geworden en is men de essentie van een kus vergeten?

Op 6 juli 2014 is het World Kiss Day. Op deze dag organiseren wij een Kissing Mob in Rotterdam. Het doel van deze Kissing Mob om de wereld stil te laten staan bij de betekenis van een kus. Daarnaast willen wij nationale en internationale erkenning genereren voor World Kiss Day.

Het idee achter deze dag is om een ieder te herinneren hoe speciaal een kus is. Een kus is immers een van de meest intieme handelingen in de wereld. Om die reden nodigen wij jou uit om op deze dag de KUS, één van de belangrijkste liefdesuitingen met ons te vieren.

De Kissing Mob zal een representatieve weerspiegeling zijn van de samenleving. Op 6 juli verzamelen wij op een nader te noemen locatie alwaar de laatste instructies zullen worden gegeven. Hierna vervolgen wij onze weg richting de locatie waar de Kissing Mob zal plaatsvinden. Zoals bij een Flash Mob zal het geheel starten door middel van een teken en in zijn totaliteit enkele minuten duren. De exacte locatie en tijdstip wordt nader nog bekend gemaakt.

De Kissing Mob zal gefilmd worden vanuit meerdere invalshoeken. Daarnaast worden er ook opnames gemaakt met mobiele telefoons. De opnames zullen op verschillende media kanalen vertoont worden.

Vind jij ook dat World Kiss Day meer aandacht verdient? Meld je dan aan voor de Kissing Mob via onderstaande link en help ons!

https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?fromEmail=true&formkey=dDUzRjN5REdUMno1TnJpQ2c3N3NxeWc6MA

Mocht u nog verdere vragen hebben of zou u zich willen aansluiten bij Project World Kiss Day Nederland 2014, mail ons dan op kiss@worldkissday.nl

Met vriendelijk groeten,

Team World Kiss Day Nederland

Gino Deira

Donnal Tjin A Kiet

Arvin Tjin A Kiet

Ruby Kaersenhout

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>